من نبودم دستم بود ....
تقصیر من چیه؟ همه همینطورن، جامعه باعث شده من اینطور بشم. این جمله و مدلای دیگه اش مثل: «رسم و رسومات اینه، الان اینطوری مد شده، اگه اینطور نباشه از بین بقیه طرد میشم، اگه اینطور نشه جواب فامیل و آشنا و دوستامو چی بدم، اگه این نباشه با چه رویی توی چشمای فلانی نگاه کنم و…» این که کار غطلت را گردن دیگران و جامعه و رسوم بندازی، خودش دور باطل، اشتباه در اشتباه هست. اگر در کربلا در روز واقعه، ۳۰ هزار نفر مسیر اشتباه رو رفتند، دلیل نمیشه، که تو هم فقط به این دلیل که همرنگ جماعت بشی، اونها را همراهی کنی.
اگه با همرنگ جماعت شدن و همه رفتن، منم برم، کارها به تایید می رسید، ما هم باید از یاری و انتظار امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف دست بکشیم. باید سید علی رو تنها بذاریم.
این روزا زیبا و زشت خیلی از کارها جور دیگه در جامعه تعریف میشه و در واقع به سنت وعرف تبدیل شده، در صورتیکه در اسلام مقبول نیست، آفرین درست حدس زدی مثل سنت های غلط در ازدواج که رهبرمون هم خیلی تذکر میده، اگه این مراسم نباشه، اگه این مهریه نباشه، اگه آتلیه نرم و… خب نباشه و نرو، مگه مردم تا چوقت یادشون هست فوقش یکسال یادشون میمونه، اصلا خوب یادشون بمونه، ولشون کن زندگی ساده تو شروع کن، بچسب به زندگیت، هر کاری کنی یکسری یه حرفی برای گفتن، دارن…
تو نشو مصداق اون ۳۰ هزار نفر بی اراده …️ اگر دیگران کار بدی میکنند، تو مانند فردی بی اراده تقلید نکن! تو حقِ انتخاب داری؛ باور کن متفاوت بودن، بهتر از گناهکار بودن است.
ذغال سنگ و الماس هر دو از جنس کربن هستند، ولی الماس چون فشار بیشتری را تحمل کرده، تبدیل به سنگی با ارزش شده است.